Patong

Allmänt, Love, Resor / Love, Thailand / Permalink / 0
Lördag
Vädret såg ut att vara på bättringds väg så vi spenderade dagen på stranden. Tyvärr blev det inte så fint som vi trodde, men solen tog ändå! Vi träffade även Marre som ska vara här i 4 veckor (en kille på min skola). Alltid trevligt! Vi hittade ett jätte gott lunchställe och efter lunch tog vi en frukt shake som är standard. Vi lämnade även in tvätt som hämtas dagen efter. På eftermiddagen/kvällen mötte vi upp Marre igen och gick rundor lite. Man kan ju inte låta bli att skratta när han pratar och prutar... Senare på kvällen gick vi inne på bangla road. Det är där det händer.. Strippor, barer, klubbar, ping pong show, osv. Kul att gå igenom haha. Men stannar gärna utanför dessa shower och sånt! 

Söndag
Idag vaknade vi till fint väder :D Vi la oss på stranden runt 9/10 och sedan kom även Marre. Det var varmt och solen brände som in i. Känns lite nu. Idag åt vi lunch på stranden, men det var nog den sämsta maten hittills. Sedan köpte vi en shake och det var den godaste hittills. Banan/ananas ska det vara! 
På em/kvällen gick vi till vårt favvis mat torg där Oliver köpte någon potatis sak och jag en shake. Sedan gick vi rundor lite och jag köpte en till strandklänning och Oliver några skor till familje osv. Senare satte vi oss på mc med varsin glass och tittade ut över bangla road. Efter det fick vi fotmassage. 

Imorgon åker vi vidare till Nai Harn för att spendera dagen där och nästa dag åker vi till Koh Lanta. Längtar dit faktiskt! Börjar även mitt nya träningsprogram imorgon. 


Maximum gym

 

 

 

Trodde aldrig jag skulle vara på Patong beach. Men det var helt okej. Mycket folk, men bottnen i havet var bra haha.


 

 

Fått lite färg i det lilla soliga vädret vi haft. Men nu tror jag solen stannar!

 



 

Till top