Lite fakta om mig

Allmänt / Friidrott, MMSports, Styrkelyft, Träning / Permalink / 0

Hej på er som tittar in här och läser mitt första blogginlägg! Det ska bli kul att börja blogga och jag hoppas att ni kommer att följa mig och min resa inom styrkelyft och träning, men även annat. Tänkte berätta lite om mig själv, vad jag gör osv.  
Jag är en 18-årig tjej som bor i Ödåkra med min familj som består av min mamma, min "låtsas" pappa och min hund Chloe.Jag har även en underbar pojkvän som heter Oliver och ni kommer antagligen att få se mycket av honom här också. Jag går andra året på Filbornaskolan och läser natur. Jag har friidrott som inriktning, men har fått komplettera det med annan träning istället såklart.   

Jag har alltid älskat att träna, så hela mitt liv har bestått av det. Jag började som gymnast men skadade mig så ofta att jag inte orkade längre, jag mådde inte bra av det. Synd att det blev så för gymnastik är en av de roligaste sporterna! Men som tur hade jag även friidrotten som jag kunde fortsätta med. Jag höll på med lite allt möjligt ibörjan men insåg snabbt att jag var bättre på de olika kastgrenarna. Min satsning inom friidrott blev diskus, slägga och viktkastning. Jag har tagit ett SM-guld i viktkastning, två SM-silver och ett SM-brons i diskus, samt ett SM-silver i slägga. För ca ett och ett halvt år sedan bestämde jag mig för att sluta på friidrott eftersom jag helt enkelt tröttnade Det roliga var att lite mindre än ett år senare ställde jag upp i SM i diskus, tog silver, och sedan fick jag representera Sverige i Ungdomsfinnkampen.
Jag började med styrkelyft i november 2012 och det är det jag satsar på nu! Jag har tagit ett SM-brons i styrkelyft och ett SM-silver i bänkpress. Även om det är detta jag satsar på nu kommer jag att träna lite diskusteknik och se hur det kommer att gå under utomhussäsongen sen. 
Så det är här jag är idag och jag har ett spännande år framför mig. Tyvärr så har jag en ryggskada som varat enda sen ibörjan av förra sommaren. Det har gjort att jag inte kunnat tävla i styrkelyft utan bara bänkpress. Det är jätte tråkigt men jag gör allt för att bli bra igen! Kan även nämna att min pojkvän också håller på med styrkelyft och det är så roligt att kunna dela det med honom. Att kunna stötta och hjälpa varandra. 

Till sist men inte minst vill jag säga att jag är en medlem i Team MM Sports som har grymma produkter när det kommer till kosttillskott och kläder. Rekomenderas verkligen så in och kika på www.mmsports.se :) 


  
Till top