Mycket med skola

Allmänt, Love, Styrkelyft, Träning / Bodyscience, Bänkpress, Knäböj, Love, MMSports, Styrkelyft, Träning / Permalink / 0
Denna och nästa vecka kommer bestå av enbart plugg och träning typ. Har så mycket nu i skolan..
Förrigår tränade jag bröst triceps och axlar. Ett helt okej pass, men jag var helt död efteråt. Körde mycket med hantlar så fokuset ligger inte på just bänkpress nu. Så kommer det vara ett tag fram över. Ska bli intressant att tävla SM och var mitt uppe i detta program haha.. Körde lite dips, militärpress, hantelpress mm.
 
Igår tränade jag ben och lite bicpes. Första övningen var frontböj eftersom det är just det jag jobbar mycket på nu. Ingen favoritövning, men bra!! Sedan körde jag lite annat som OL knäböj, bicpes curl osv.
Tränade kl 08.00 på morgonen så jag kunde träna med Oliver. Jag var trött men det gick ändå bra.
 
Det är även skönt att jag är nere i viktklassen så att jag inte behöver tänka på det. Fast jag ska fortfarande äta bra mat fram tills tävlingen för att vara säker, och gå ut och gå. Det är trots allt invägning 15.15 och jag ska få i mig både frukost och lunch! Denna gången skippar jag godiset innan tävlingsstart och tar det efter. Annars kommer godismonstret Jessika fram och äter fööör mycket, vilket syns på tävlingen (sockerchock!). Ajabaja!
 
Till top