Tävlingsdräkter

Allmänt, Love, Styrkelyft, Träning / Bodyscience, Bänkpress, Love, MMSports, Marklyft, Styrkelyft, Träning / Permalink / 0
Idag var jag uppe kl 08.00 eftersom jag skulle träna kl 09.00. Eftersom ingen av styrkelyftarna tränar på fm, var det tur att coach kunde komma ner och hjälpa mig med dräkt och tröja. Började med bänken, 2x80 kg som tyngst, innan tröjan åkte på. Kör in den nya tröjan nu så kommer inte köra så mycket med träningströjan. Blir väl lite så jag kan träna ner till bröstet också. Var uppe och körde 2x130 kg som tyngst till 9 cm kloss vilket var lätt. Dock inte så skönt när tröjan skär in i halsen.. Den är lite för tight för att dra för mycket nu. 
Sen körde jag marklyft, 2x140 kg som tyngst klassiskt, och sedan var jag uppe på 167,5 kg som tyngst med tävlingsdräkten. Har lite problem att den är väldigt tight på överkroppen så den trycker ner mig lite, så kommer köra den några gånger till istället på träningsdräkten. Avslutade med 6 reps på 122,5 kg klassiskt, vilket var super lätt. 
Körde sedan lite armar och ländrygg. Lär ha lite träningsvärk imorgon. 

Nu ska jag titta lite på en serie innan det är dax för jobb. 

 
Till top